Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen via NRG-TEC

Het grootste voordeel van zonnepanelen reinigen is de langere levensduur: propere zonnepanelen blijven langer optimaal werken waardoor u geld zal besparen. Vervuilde panelen kunnen leiden tot een rendementsverlies van gemiddeld 7%.

Wij werken steeds met warm osmosewater dat als kenmerk heeft het vuil aan te trekken. Daarnaast zorgt de warmte ervoor dat de panelen grondiger worden gereinigd. Indien u last heeft van mosvorming kan dit aangepakt worden met een ontmossingsproduct specifiek ontwikkeld om zonnepanelen te reinigen.

Waarom zonnepanelen reinigen?

Zonnepanelen worden blootgesteld aan allerlei soorten vuil en stof, zoals uitwerpselen van vogels, bladeren, en luchtvervuiling. Deze ophopingen kunnen de efficiëntie van je zonnepanelen verminderen en de energieopbrengst beïnvloeden.

Daarom is regelmatig onderhoud van zonnepanelen belangrijk om je investering te beschermen en te profiteren van maximale energiebesparingen.

Interesse in het reinigen van je zonnepanelen?

Laat hieronder je gegevens na, dan bezorgen wij je een offerte op maat.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Van begin tot einde een vlotte en professionele samenwerking. Aanrader, heel tevreden. Heel toffe en bekwame elektricien en dakwerkers. Gemakkelijk bereikbaar.

Victor De Ronne

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

Op een beurs eens uitleg gaan vragen over wat er mogelijk was met onze al geplaatste zonnepanelen. Kregen degelijke info over een batterij systeem met omvormer en elektrische teller + een offerte, allemaal op die beurs. 2 Dagen later een thuisbezoek om de situatie ter plaatse te bekijken. Er was geen plaats in de zekeringkast om een elektriciteit teller te plaatsen, er zou een kastje bij geplaatst moeten worden. Dat kastje was een meerprijs, maar veel duurder was dat niet. De volgende morgen al een aangepaste offerte gekregen, goedgekeurd, dezelfde dag een afspraak gemaakt en 2 weken later kwamen ze het batterij systeem al plaatsen. In nog geen halve dag, alles netjes geplaatst, opgeruimd, werkend, overzichtelijke app op de laptop en gsm en uitleg over alles door een sympathieke technieker. Intussen brengt dat al geld op. Veel vlugger kan niet zeker ?

Kurt Bourdeaux

Een klein probleem met de app waar men het verbruik kan zien van de panelen , na 1 telefoon met een duidelijke uitleg was alles direct in orde. Een zeer goede service na plaatsing. Chapeau voor de firma ! Bedankt !

chantal bosschaert