Zonnepanelen reinigen

Coming soon:
zonnepanelen reinigen via NRG-TEC

Door het installeren van een thuisbatterij kan je het zelfverbruik van je zonnepanelen verhogen en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. De perfecte oplossing om het verdwijnen van de terugdraaiende teller te compenseren!

Lees verder om te ontdekken hoe een thuisbatterij je kan helpen besparen op je energiekosten en hoe je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Waarom zonnepanelen reinigen?

Zonnepanelen worden blootgesteld aan allerlei soorten vuil en stof, zoals uitwerpselen van vogels, bladeren, en luchtvervuiling. Deze ophopingen kunnen de efficiëntie van je zonnepanelen verminderen en de energieopbrengst beïnvloeden.

Daarom is regelmatig onderhoud van zonnepanelen belangrijk om je investering te beschermen en te profiteren van maximale energiebesparingen.

Interesse in het reinigen van je zonnepanelen?

Laat hieronder je gegevens na, dan informeren we je van zodra onze reinigingsdienst operationeel is.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye

Enkel lof over NRG-tec - van eerste contact via mail tot plaatsbezoek - offerte en plaatsing van onze laadpaal : correct en stipt - en boven al klantvriendelijk - doe zo voort 👍

Mieke De Clercq

Zeer fijn! Aangename communicatie, leggen zeer goed uit hoe het zit en wat er allemaal mogelijk is. Vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Marieke