Thuisbatterij

Geniet van groene energie,
ook wanneer de zon niet schijnt

Door het installeren van een thuisbatterij kan je het zelfverbruik van je zonnepanelen verhogen en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. De perfecte oplossing om het verdwijnen van de terugdraaiende teller te compenseren!

Lees verder om te ontdekken hoe een thuisbatterij je kan helpen besparen op je energiekosten en hoe je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?

Verhoog het rendement van je zonnepanelen

Met een thuisbatterij kan je jouw zelfopgewekte groene stroom opslaan tot het moment dat je de elektriciteit nodig hebt. Daardoor kan je zelfverbruik stijgen tot 65%, wat resulteert in een lagere maandelijkse elektriciteitsfactuur.

Vergroot je onafhankelijkheid

Door het installeren van een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, wat zorgt voor extra besparingen op jouw elektriciteitsfactuur.

Verlaag je E-peil

Een milieuvriendelijke en duurzame oplossing zoals een thuisbatterij draagt bij aan een lager E-peil voor je woning.

Slimme energieopslag

Door te kiezen voor zonne-energie, verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere en groenere toekomst.Onze intelligente batterijsystemen optimaliseren de wisselwerking tussen je zonnepanelen en thuisbatterij, waardoor je het meeste uit de zonne-energie haalt.

Hoeveel kost een thuisbatterij?

De prijs van een thuisbatterij is vooral afhankelijk van de capaciteit en het merk. NRG-TEC heeft een breed scala aan thuisbatterijen die passen bij jouw budget en behoeften. We streven ernaar om transparant te zijn over onze prijzen, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Premies voor thuisbatterijen

Sinds april 2023 geeft de Vlaamse Overheid geen premie voor thuisbatterijen meer. Thuisbatterij-installaties met een keuringsattest na 31 maart 2023 komen dus niet meer in aanmerking voor steun.

Natuurlijk blijft een thuisbatterij voordelig om je energiefactuur te verlagen. Lees zeker ons artikel over de rendabiliteit van een thuisbatterij.

Thuisbatterij kopen?

Interesse in het kopen van een thuisbatterij? Vraag gerust een offerte aan via ons contactformulier. Onze experts nemen contact met je op om jouw behoeften te bespreken en je te helpen bij het kiezen van de beste thuisbatterij voor je woning of bedrijf. Onze offerte is volledig vrijblijvend, zodat je rustig kunt beslissen.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Recente realisaties

Project Beveren
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Beveren

Capaciteit

6720

Merk

SolarEdge

Project Koksijde
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Koksijde

Capaciteit

7470

Merk

SolarEdge

Jinko Solar

Project Messines
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Messines

Capaciteit

4150

Merk

Jinko Solar

Pylontech

Project Jabbeke
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Jabbeke

Capaciteit

5040

Merk

Jinko Solar

GoodWe

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Van begin tot einde een vlotte en professionele samenwerking. Aanrader, heel tevreden. Heel toffe en bekwame elektricien en dakwerkers. Gemakkelijk bereikbaar.

Victor De Ronne

Op een beurs eens uitleg gaan vragen over wat er mogelijk was met onze al geplaatste zonnepanelen. Kregen degelijke info over een batterij systeem met omvormer en elektrische teller + een offerte, allemaal op die beurs. 2 Dagen later een thuisbezoek om de situatie ter plaatse te bekijken. Er was geen plaats in de zekeringkast om een elektriciteit teller te plaatsen, er zou een kastje bij geplaatst moeten worden. Dat kastje was een meerprijs, maar veel duurder was dat niet. De volgende morgen al een aangepaste offerte gekregen, goedgekeurd, dezelfde dag een afspraak gemaakt en 2 weken later kwamen ze het batterij systeem al plaatsen. In nog geen halve dag, alles netjes geplaatst, opgeruimd, werkend, overzichtelijke app op de laptop en gsm en uitleg over alles door een sympathieke technieker. Intussen brengt dat al geld op. Veel vlugger kan niet zeker ?

Kurt Bourdeaux

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye