Actie Gratis zonnepanelen reiniging en nazicht. Lees meer

Thuisbatterij

Geniet van groene energie,
ook wanneer de zon niet schijnt

Door het installeren van een thuisbatterij kan je het zelfverbruik van je zonnepanelen verhogen en je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. De perfecte oplossing om het verdwijnen van de terugdraaiende teller te compenseren!

Lees verder om te ontdekken hoe een thuisbatterij je kan helpen besparen op je energiekosten en hoe je bijdraagt aan een groenere toekomst.

Waarom kiezen voor een thuisbatterij?

Verhoog het rendement van je zonnepanelen

Met een thuisbatterij kan je jouw zelfopgewekte groene stroom opslaan tot het moment dat je de elektriciteit nodig hebt. Daardoor kan je zelfverbruik stijgen tot 65%, wat resulteert in een lagere maandelijkse elektriciteitsfactuur.

Vergroot je onafhankelijkheid

Door het installeren van een thuisbatterij ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet, wat zorgt voor extra besparingen op jouw elektriciteitsfactuur.

Verlaag je E-peil

Een milieuvriendelijke en duurzame oplossing zoals een thuisbatterij draagt bij aan een lager E-peil voor je woning.

Slimme energieopslag

Door te kiezen voor zonne-energie, verminder je jouw CO2-uitstoot en draag je bij aan een schonere en groenere toekomst.Onze intelligente batterijsystemen optimaliseren de wisselwerking tussen je zonnepanelen en thuisbatterij, waardoor je het meeste uit de zonne-energie haalt.

Hoeveel kost een thuisbatterij?

De prijs van een thuisbatterij is vooral afhankelijk van de capaciteit en het merk. NRG-TEC heeft een breed scala aan thuisbatterijen die passen bij jouw budget en behoeften. We streven ernaar om transparant te zijn over onze prijzen, dus je weet precies waar je aan toe bent.

Premies voor thuisbatterijen

Sinds april 2023 geeft de Vlaamse Overheid geen premie voor thuisbatterijen meer. Thuisbatterij-installaties met een keuringsattest na 31 maart 2023 komen dus niet meer in aanmerking voor steun.

Natuurlijk blijft een thuisbatterij voordelig om je energiefactuur te verlagen. Lees zeker ons artikel over de rendabiliteit van een thuisbatterij.

Thuisbatterij kopen?

Interesse in het kopen van een thuisbatterij? Vraag gerust een offerte aan via ons contactformulier. Onze experts nemen contact met je op om jouw behoeften te bespreken en je te helpen bij het kiezen van de beste thuisbatterij voor je woning of bedrijf. Onze offerte is volledig vrijblijvend, zodat je rustig kunt beslissen.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Recente realisaties

Project Beveren
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Beveren

Capaciteit

6720

Merk

SolarEdge

Project Koksijde
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Koksijde

Capaciteit

7470

Merk

SolarEdge

Jinko Solar

Project Messines
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Messines

Capaciteit

4150

Merk

Jinko Solar

Pylontech

Project Jabbeke
Zonnepanelen Thuisbatterij Omvormer

Particulier

Locatie

Jabbeke

Capaciteit

5040

Merk

Jinko Solar

GoodWe

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,8/5

Snelle plaatsing en alles tiptop in orde alles volgens afspraak zouden meer zulke firma's moeten zijn

boetje banderas

we zijn heel tevreden met de samenwerking voor het installeren van zonnepanelen, alles op het afgesproken tijd, met een probleem direct met een oplossing, ook het juiste afgeproken tijd, echte samen werkende vakmensen, vriendelijk en beleefd, een aanrader

Tania Gils

Sympathieke vakmannen met de nodige kennis van zaken. Vlotte installatie volgens de afgesproken dag! Top team!

Annelies Keirse

Uitstekende service !!!

Hendrik Boudrez

Zeer degelijke uitleg en oplossing op maat! Absolute aanrader. Kwaliteit en proper werk. Ook eventuele service achteraf top.

Benji De Backer