Omvormers

Omvormers voor zonnepanelen:
altijd de beste omvormer dankzij NRG-TEC

De omvormer is een cruciaal onderdeel van je zonnepaneelinstallatie. NRG-TEC helpt je bij het kiezen van de beste omvormer voor jouw zonnepanelen. Lees verder en ontdek welke omvormer je nodig hebt voor een optimaal rendement.

Waarom is de omvormer zo belangrijk?

De omvormer speelt een sleutelrol in de efficiëntie van je zonnepanelen-installatie. Zonnepanelen genereren gelijkstroom (DC), maar de meeste huishoudelijke apparaten werken op wisselstroom (AC). De omvormer zet de gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom, zodat je het opgewekte vermogen effectief kunt gebruiken.

Hoe vinden we de beste omvormer voor je zonnepanelen?

Bij het kiezen van de beste omvormer voor je zonnepanelen zijn er een aantal factoren waar we rekening mee houden:

 1. Vermogen

  Een omvormer met een te laag vermogen kan de opbrengst van je zonnepanelen beperken, terwijl een te grote omvormer onnodig duur kan zijn.

 2. Efficiëntie

  De efficiëntie van een omvormer bepaalt hoeveel van de opgewekte gelijkstroom daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare wisselstroom.

 3. Betrouwbaarheid

  Een goede omvormer moet jarenlang probleemloos functioneren. Daarom werken we alleen met betrouwbare leveranciers en merken met uitstekende garantievoorwaarden.

 4. Prijs

  Een te goedkope (lees: niet-kwalitatieve) omvormer kan op lange termijn minder efficiënt en betrouwbaar zijn, waardoor je mogelijk meer kosten maakt.

Offerte voor zonnepanelen met omvormer

Heb je interesse in zonne-energie? Dan kan je bij NRG-TEC een offerte aanvragen voor zonnepanelen met een omvormer. Onze experts komen graag bij je langs om je behoeften te bespreken en je te helpen om het beste systeem te kiezen voor jouw woning of bedrijf. Onze offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye

Enkel lof over NRG-tec - van eerste contact via mail tot plaatsbezoek - offerte en plaatsing van onze laadpaal : correct en stipt - en boven al klantvriendelijk - doe zo voort 👍

Mieke De Clercq

Zeer fijn! Aangename communicatie, leggen zeer goed uit hoe het zit en wat er allemaal mogelijk is. Vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Marieke