Omvormers

Omvormers voor zonnepanelen:
altijd de beste omvormer dankzij NRG-TEC

De omvormer is een cruciaal onderdeel van je zonnepaneelinstallatie. NRG-TEC helpt je bij het kiezen van de beste omvormer voor jouw zonnepanelen. Lees verder en ontdek welke omvormer je nodig hebt voor een optimaal rendement.

Waarom is de omvormer zo belangrijk?

De omvormer speelt een sleutelrol in de efficiëntie van je zonnepanelen-installatie. Zonnepanelen genereren gelijkstroom (DC), maar de meeste huishoudelijke apparaten werken op wisselstroom (AC). De omvormer zet de gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom, zodat je het opgewekte vermogen effectief kunt gebruiken.

Hoe vinden we de beste omvormer voor je zonnepanelen?

Bij het kiezen van de beste omvormer voor je zonnepanelen zijn er een aantal factoren waar we rekening mee houden:

 1. Vermogen

  Een omvormer met een te laag vermogen kan de opbrengst van je zonnepanelen beperken, terwijl een te grote omvormer onnodig duur kan zijn.

 2. Efficiëntie

  De efficiëntie van een omvormer bepaalt hoeveel van de opgewekte gelijkstroom daadwerkelijk wordt omgezet in bruikbare wisselstroom.

 3. Betrouwbaarheid

  Een goede omvormer moet jarenlang probleemloos functioneren. Daarom werken we alleen met betrouwbare leveranciers en merken met uitstekende garantievoorwaarden.

 4. Prijs

  Een te goedkope (lees: niet-kwalitatieve) omvormer kan op lange termijn minder efficiënt en betrouwbaar zijn, waardoor je mogelijk meer kosten maakt.

Offerte voor zonnepanelen met omvormer

Heb je interesse in zonne-energie? Dan kan je bij NRG-TEC een offerte aanvragen voor zonnepanelen met een omvormer. Onze experts komen graag bij je langs om je behoeften te bespreken en je te helpen om het beste systeem te kiezen voor jouw woning of bedrijf. Onze offerte is natuurlijk volledig vrijblijvend.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Van begin tot einde een vlotte en professionele samenwerking. Aanrader, heel tevreden. Heel toffe en bekwame elektricien en dakwerkers. Gemakkelijk bereikbaar.

Victor De Ronne

Op een beurs eens uitleg gaan vragen over wat er mogelijk was met onze al geplaatste zonnepanelen. Kregen degelijke info over een batterij systeem met omvormer en elektrische teller + een offerte, allemaal op die beurs. 2 Dagen later een thuisbezoek om de situatie ter plaatse te bekijken. Er was geen plaats in de zekeringkast om een elektriciteit teller te plaatsen, er zou een kastje bij geplaatst moeten worden. Dat kastje was een meerprijs, maar veel duurder was dat niet. De volgende morgen al een aangepaste offerte gekregen, goedgekeurd, dezelfde dag een afspraak gemaakt en 2 weken later kwamen ze het batterij systeem al plaatsen. In nog geen halve dag, alles netjes geplaatst, opgeruimd, werkend, overzichtelijke app op de laptop en gsm en uitleg over alles door een sympathieke technieker. Intussen brengt dat al geld op. Veel vlugger kan niet zeker ?

Kurt Bourdeaux

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye