Actie Gratis zonnepanelen reiniging en nazicht. Lees meer

Laadpalen

Zorgeloos elektrisch rijden
dankzij een laadpaal thuis

Elektrische auto’s winnen in sneltempo aan populariteit. Rij jij al elektrisch? Of ben je het van plan? Met een betrouwbaar laadstation thuis kun je altijd zorgeloos de weg op.

NRG-TEC is specialist in het leveren en installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Of je nu op zoek bent naar een snellader of een standaard laadpaal, voor thuis of bij je bedrijf: wij hebben altijd de oplossing die bij jou past.

De voordelen van een thuislaadpaal

Gemak

Laad je elektrische auto eenvoudig op terwijl je thuis bent.

Snelheid

Profiteer van snellere laadtijden in vergelijking met openbare laadpunten.

Veiligheid

Een thuislaadpaal is een betrouwbare en veilige manier om je auto op te laden.

Kostenbesparing

Laad je auto op tegen lagere tarieven dan bij openbare laadstations.

Elektrisch rijden:
de toekomst van mobiliteit

De transitie naar elektrische voertuigen zet zich in sneltempo voort. Door te kiezen voor een elektrische auto draag je bij aan een groenere samenleving en een vermindering van CO2-uitstoot. NRG-TEC ondersteunt deze evolutie met de installatie van hoogwaardige laadpalen voor jouw woning of zaak.

Duurzaam opladen met zonnepanelen

Laadpalen en zonnepanelen zijn een perfecte combinatie voor duurzaam opladen. Gebruik de energie die je zelf opwekt met zonnepanelen om je auto op te laden. Zo bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een groenere wereld.

Wil je zorgeloos elektrisch rijden?

Neem vandaag nog contact op met NRG-TEC voor een vrijblijvende offerte voor een laadpaal. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte laadpaal voor jouw elektrische auto.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Recente realisaties

Project Ardooie
Zonnepanelen Laadpalen Omvormer

Particulier

Locatie

Ardooie

Capaciteit

6640

Merk

SolarEdge

Jinko Solar

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,8/5

Snelle plaatsing en alles tiptop in orde alles volgens afspraak zouden meer zulke firma's moeten zijn

boetje banderas

we zijn heel tevreden met de samenwerking voor het installeren van zonnepanelen, alles op het afgesproken tijd, met een probleem direct met een oplossing, ook het juiste afgeproken tijd, echte samen werkende vakmensen, vriendelijk en beleefd, een aanrader

Tania Gils

Sympathieke vakmannen met de nodige kennis van zaken. Vlotte installatie volgens de afgesproken dag! Top team!

Annelies Keirse

Uitstekende service !!!

Hendrik Boudrez

Zeer degelijke uitleg en oplossing op maat! Absolute aanrader. Kwaliteit en proper werk. Ook eventuele service achteraf top.

Benji De Backer