Laadpalen

Zorgeloos elektrisch rijden
dankzij een laadpaal thuis

Elektrische auto’s winnen in sneltempo aan populariteit. Rij jij al elektrisch? Of ben je het van plan? Met een betrouwbaar laadstation thuis kun je altijd zorgeloos de weg op.

NRG-TEC is specialist in het leveren en installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Of je nu op zoek bent naar een snellader of een standaard laadpaal, voor thuis of bij je bedrijf: wij hebben altijd de oplossing die bij jou past.

De voordelen van een thuislaadpaal

Gemak

Laad je elektrische auto eenvoudig op terwijl je thuis bent.

Snelheid

Profiteer van snellere laadtijden in vergelijking met openbare laadpunten.

Veiligheid

Een thuislaadpaal is een betrouwbare en veilige manier om je auto op te laden.

Kostenbesparing

Laad je auto op tegen lagere tarieven dan bij openbare laadstations.

Elektrisch rijden:
de toekomst van mobiliteit

De transitie naar elektrische voertuigen zet zich in sneltempo voort. Door te kiezen voor een elektrische auto draag je bij aan een groenere samenleving en een vermindering van CO2-uitstoot. NRG-TEC ondersteunt deze evolutie met de installatie van hoogwaardige laadpalen voor jouw woning of zaak.

Duurzaam opladen met zonnepanelen

Laadpalen en zonnepanelen zijn een perfecte combinatie voor duurzaam opladen. Gebruik de energie die je zelf opwekt met zonnepanelen om je auto op te laden. Zo bespaar je op je energiekosten en draag je bij aan een groenere wereld.

Smappee gecertificeerd

Wij bij NRG-TEC hechten veel belang aan kennis. Daarom volgen wij continu opleidingen om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van alle nieuwigheden op de markt. Zo hebben wij ook de certificaten van Smappee infinity specialist en Smappee EV line specialist.

Zoek je een betrouwbare partner voor je Smappee laadpaal? Dan ben je bij ons zeker aan het correcte adres!

Wil je zorgeloos elektrisch rijden?

Neem vandaag nog contact op met NRG-TEC voor een vrijblijvende offerte voor een laadpaal. Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte laadpaal voor jouw elektrische auto.

Wees gerust,
we laten je niet aan je lot over

De installatie is geen eindpunt, het is slechts een onderdeel van onze dienstverlening. Ook na de oplevering staan we klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het optimaal benutten van je groene energie. Reken op ons voor begeleiding bij administratie, het verschaffen van uitleg en het uitvoeren van optimalisaties of onderhoud. Wat er ook gebeurt, NRG-TEC blijft jouw betrouwbare energiepartner.

Recente realisaties

Project Ardooie
Zonnepanelen Laadpalen Omvormer

Particulier

Locatie

Ardooie

Capaciteit

6640

Merk

SolarEdge

Jinko Solar

Project Gent
Laadpalen

Particulier

Locatie

Gent

Capaciteit

22 kW

Merk

Smappee

Project Middelkerke
Laadpalen

Professioneel

Locatie

Middelkerke

Capaciteit

22 kW

Merk

Smappee

Project Wetteren
Laadpalen

Particulier

Locatie

Wetteren

Capaciteit

22 kW

Merk

Smappee

Alleen maar kwaliteitsmerken

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Van begin tot einde een vlotte en professionele samenwerking. Aanrader, heel tevreden. Heel toffe en bekwame elektricien en dakwerkers. Gemakkelijk bereikbaar.

Victor De Ronne

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

Op een beurs eens uitleg gaan vragen over wat er mogelijk was met onze al geplaatste zonnepanelen. Kregen degelijke info over een batterij systeem met omvormer en elektrische teller + een offerte, allemaal op die beurs. 2 Dagen later een thuisbezoek om de situatie ter plaatse te bekijken. Er was geen plaats in de zekeringkast om een elektriciteit teller te plaatsen, er zou een kastje bij geplaatst moeten worden. Dat kastje was een meerprijs, maar veel duurder was dat niet. De volgende morgen al een aangepaste offerte gekregen, goedgekeurd, dezelfde dag een afspraak gemaakt en 2 weken later kwamen ze het batterij systeem al plaatsen. In nog geen halve dag, alles netjes geplaatst, opgeruimd, werkend, overzichtelijke app op de laptop en gsm en uitleg over alles door een sympathieke technieker. Intussen brengt dat al geld op. Veel vlugger kan niet zeker ?

Kurt Bourdeaux

Een klein probleem met de app waar men het verbruik kan zien van de panelen , na 1 telefoon met een duidelijke uitleg was alles direct in orde. Een zeer goede service na plaatsing. Chapeau voor de firma ! Bedankt !

chantal bosschaert