Over ons

Een hecht familiebedrijf met een passie voor groene energie

NRG-TEC is jouw betrouwbare partner voor zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en andere duurzame energieoplossingen. Ons familiebedrijf combineert jarenlange ervaring in de solarindustrie met een persoonlijke aanpak.

Ons team van ervaren installateurs, elektriciens en administratieve krachten zet zich dagelijks in om jou de beste service te bieden. Wij spreken jouw taal en ontzorgen je van A tot Z, zodat jij nooit meer wakker hoeft te liggen over je energiefactuur.

Jouw energie, onze expertise

Gratis  analyse

Bij jouw thuis, door een  echte expert.

Persoonlijk  advies

Op maat van jouw levensstijl en behoeften.

Snelle  service

Om zo snel mogelijk van groene energie te genieten.

Jarenlange  expertise

Om het maximale rendement uit je installatie te halen.

Wij luisteren voor we adviseren

Bij NRG-TEC onderscheiden we ons met persoonlijk advies op maat van jouw energiebehoeften. We nemen altijd de tijd om jouw situatie grondig te begrijpen, zodat we samen met jou de meest efficiënte en duurzame oplossingen kunnen verkennen. Dat kan het best door de tijd te nemen om bij jouw thuis langs te komen.

Het resultaat? Je bent verzekerd van een kwalitatieve, duurzame energieoplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en noden.

Partner van particulieren én professionelen

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan sterke relaties met onze klanten. We streven ernaar om jouw vaste partner te zijn in je energietransitie. Of je nu alleenstaand bent, een groot gezin hebt of een bedrijf runt.

Om de best mogelijke service te kunnen garanderen, is NRG-TEC voornamelijk actief in West- en Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we altijd kort op de bal spelen.

Alleen de beste leveranciers en producten

We selecteren heel zorgvuldig onze producten, leveranciers en materialen. Door samen te werken met meerdere gerenommeerde leveranciers, kunnen we een breed scala aan oplossingen voorstellen en tegelijkertijd de beste garantievoorwaarden aanbieden.

De producten waar we mee werken, zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo werken we bijvoorbeeld met Tier 1 zonnepanelen, opdat onze klanten zouden kunnen profiteren van een hoogwaardige en esthetisch afgewerkte installatie met het beste rendement.

Sluit je aan bij onze groeiende familie van tevreden klanten

Samen gaan we voor een groene, onafhankelijke toekomst. Vertrouw op onze snelle service, vakkundige installaties en uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we voor jou het verschil kunnen maken.