Zekeringskasten

Wij moderniseren je zekeringskast voor optimale bescherming

Je zekeringskast is het kloppend hart van je elektrische installatie en zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je stroomvoorziening.

NRG-TEC helpt je bij het upgraden of vervangen van je oude zekeringskast, zodat deze voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

NRG-TEC: specialist in zekeringskasten vernieuwen

NRG-TEC is gespecialiseerd in het verwijderen van oude zekeringskasten en het vernieuwen ervan volgens de huidige veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Door te investeren in een nieuwe zekeringskast, zorg je voor een in je woning.

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen. Een verouderde zekeringkast kan tal van verborgen problemen met zich meebrengen, waaronder:

  • Geen of slechtwerkende verliesstroomschakelaars/differentieelschakelaars
  • Verouderde of versleten zekeringen, zoals smeltzekeringen en steekzekeringen
  • Slechte bekabeling en losse contacten

Deze problemen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties zoals elektrocutie, kortsluiting of zelfs brand. Het is helaas de realiteit: bij veel oude zekeringkasten troffen we nadien verbrande contacten aan. Neem dus geen risico, schakel NRG-TEC in.

Is je zekeringskast aan vernieuwing toe?

Onze ervaren en deskundige installateurs zorgen voor een professionele en veilige aanpak die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw woning veiliger en betrouwbaarder kunnen maken met een nieuwe zekeringkast.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye

Enkel lof over NRG-tec - van eerste contact via mail tot plaatsbezoek - offerte en plaatsing van onze laadpaal : correct en stipt - en boven al klantvriendelijk - doe zo voort 👍

Mieke De Clercq

Zeer fijn! Aangename communicatie, leggen zeer goed uit hoe het zit en wat er allemaal mogelijk is. Vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Marieke