Actie Wereldkankerdag: donatie aan het kinderkankerfonds per verkochte installatie. Lees meer

Zekeringskasten

Wij moderniseren je zekeringskast voor optimale bescherming

Je zekeringskast is het kloppend hart van je elektrische installatie en zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je stroomvoorziening.

NRG-TEC helpt je bij het upgraden of vervangen van je oude zekeringskast, zodat deze voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

NRG-TEC: specialist in zekeringskasten vernieuwen

NRG-TEC is gespecialiseerd in het verwijderen van oude zekeringskasten en het vernieuwen ervan volgens de huidige veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Door te investeren in een nieuwe zekeringskast, zorg je voor een in je woning.

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen. Een verouderde zekeringkast kan tal van verborgen problemen met zich meebrengen, waaronder:

  • Geen of slechtwerkende verliesstroomschakelaars/differentieelschakelaars
  • Verouderde of versleten zekeringen, zoals smeltzekeringen en steekzekeringen
  • Slechte bekabeling en losse contacten

Deze problemen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties zoals elektrocutie, kortsluiting of zelfs brand. Het is helaas de realiteit: bij veel oude zekeringkasten troffen we nadien verbrande contacten aan. Neem dus geen risico, schakel NRG-TEC in.

Is je zekeringskast aan vernieuwing toe?

Onze ervaren en deskundige installateurs zorgen voor een professionele en veilige aanpak die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw woning veiliger en betrouwbaarder kunnen maken met een nieuwe zekeringkast.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

Van begin tot einde een vlotte en professionele samenwerking. Aanrader, heel tevreden. Heel toffe en bekwame elektricien en dakwerkers. Gemakkelijk bereikbaar.

Victor De Ronne

Op een beurs eens uitleg gaan vragen over wat er mogelijk was met onze al geplaatste zonnepanelen. Kregen degelijke info over een batterij systeem met omvormer en elektrische teller + een offerte, allemaal op die beurs. 2 Dagen later een thuisbezoek om de situatie ter plaatse te bekijken. Er was geen plaats in de zekeringkast om een elektriciteit teller te plaatsen, er zou een kastje bij geplaatst moeten worden. Dat kastje was een meerprijs, maar veel duurder was dat niet. De volgende morgen al een aangepaste offerte gekregen, goedgekeurd, dezelfde dag een afspraak gemaakt en 2 weken later kwamen ze het batterij systeem al plaatsen. In nog geen halve dag, alles netjes geplaatst, opgeruimd, werkend, overzichtelijke app op de laptop en gsm en uitleg over alles door een sympathieke technieker. Intussen brengt dat al geld op. Veel vlugger kan niet zeker ?

Kurt Bourdeaux

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye