Actie Gratis zonnepanelen reiniging en nazicht. Lees meer

Zekeringskasten

Wij moderniseren je zekeringskast voor optimale bescherming

Je zekeringskast is het kloppend hart van je elektrische installatie en zorgt voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je stroomvoorziening.

NRG-TEC helpt je bij het upgraden of vervangen van je oude zekeringskast, zodat deze voldoet aan de laatste veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

NRG-TEC: specialist in zekeringskasten vernieuwen

NRG-TEC is gespecialiseerd in het verwijderen van oude zekeringskasten en het vernieuwen ervan volgens de huidige veiligheidsnormen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties).

Door te investeren in een nieuwe zekeringskast, zorg je voor een in je woning.

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen

Bescherm je woning met verliesstroomschakelaars en moderne zekeringen. Een verouderde zekeringkast kan tal van verborgen problemen met zich meebrengen, waaronder:

  • Geen of slechtwerkende verliesstroomschakelaars/differentieelschakelaars
  • Verouderde of versleten zekeringen, zoals smeltzekeringen en steekzekeringen
  • Slechte bekabeling en losse contacten

Deze problemen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties zoals elektrocutie, kortsluiting of zelfs brand. Het is helaas de realiteit: bij veel oude zekeringkasten troffen we nadien verbrande contacten aan. Neem dus geen risico, schakel NRG-TEC in.

Is je zekeringskast aan vernieuwing toe?

Onze ervaren en deskundige installateurs zorgen voor een professionele en veilige aanpak die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw woning veiliger en betrouwbaarder kunnen maken met een nieuwe zekeringkast.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,8/5

Snelle plaatsing en alles tiptop in orde alles volgens afspraak zouden meer zulke firma's moeten zijn

boetje banderas

we zijn heel tevreden met de samenwerking voor het installeren van zonnepanelen, alles op het afgesproken tijd, met een probleem direct met een oplossing, ook het juiste afgeproken tijd, echte samen werkende vakmensen, vriendelijk en beleefd, een aanrader

Tania Gils

Sympathieke vakmannen met de nodige kennis van zaken. Vlotte installatie volgens de afgesproken dag! Top team!

Annelies Keirse

Uitstekende service !!!

Hendrik Boudrez

Zeer degelijke uitleg en oplossing op maat! Absolute aanrader. Kwaliteit en proper werk. Ook eventuele service achteraf top.

Benji De Backer