Zonnepanelen

Zonnepanelen: jouw oplossing voor een lagere energiefactuur

Ben jij de hoge elektriciteitsprijzen ook beu? Kies voor zonnepanelen, laat je energiekosten dalen en draag tegelijkertijd bij aan een schonere, duurzame toekomst. Vertrouw op de expertise van NRG-TEC en profiteer van de voordelen van zonne-energie.

Zoek je een betrouwbare installateur? Wil je een gedetailleerde berekening? Wees gerust, we begeleiden je van A tot Z om de beste keuze te maken voor jouw situatie. Daarvoor komen we met veel plezier bij je thuis langs.

Zijn zonnepanelen nog interessant?

Het antwoord is heel eenvoudig: ja! Ook al is de terugdraaiende teller afgeschaft, zonnepanelen zijn nog steeds een uitstekende investering, om verschillende redenen:

Je verlaagt je energiefactuur

Door zelf energie op te wekken met zonnepanelen ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en bespaar je aanzienlijk op je energiekosten.

De waarde van je woning verhoogt

Potentiële kopers zijn vaak bereid om meer te betalen voor een woning met een laag E-peil en energiebesparende installaties, zoals zonnepanelen.

Onafhankelijkheid van energieprijzen

Met zonnepanelen ben je minder afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen op de markt. Zo ben je beter beschermd tegen prijsstijgingen en geniet je van meer financiële zekerheid.

Lange levensduur, lage onderhoudskosten

Zonnepanelen zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, vaak tot 25 jaar of langer. Daarnaast hebben ze weinig onderhoud nodig, wat de totale kosten op lange termijn verlaagt.

Ontdek vandaag nog hoeveel zonnepanelen op jouw dak passen, in slechts 3 eenvoudige stappen, en begin met besparen op je energierekening!

Zonnepanelen zonder stress?
Reken op ons!

Wij staan je bij gedurende het hele energietraject,
van A(anvraag) tot Z(onnepanelen).


 1. Gratis analyse bij jouw thuis

  Na jouw contactaanvraag maken we een afspraak bij je thuis om jouw situatie te bespreken. Wat is je gemiddeld verbruik? Welk soort dak heb je? In welke windrichting kunnen we zonnepanelen plaatsen? Gaat je verbruik in de toekomst stijgen of dalen? …

 2. Vrijblijvende offerte op maat

  Op basis van onze analyse maken we een vrijblijvende offerte, helemaal op maat van jouw situatie. We geven je ook een gedetailleerde berekening van de terugverdientijd van je installatie. Zo heb je alle informatie om een weloverwogen beslissing te maken.

 3. Snelle, zorgeloze installatie

  Na jouw goedkeuring maken we een afspraak om de installatie uit te voeren. Doordat we met meerdere leveranciers samenwerken, kunnen we altijd een snelle service garanderen. We houden rekening met esthetiek én veiligheid. Zo inspecteren we je zekeringskast en passen die aan indien nodig.

 4. Aanvragen keuring

  Om je helemaal te ontzorgen, melden wij je installatie aan bij Fluvius. We meten de aarding uit en maken de nodige elektriciteitsschema’s op, zodat de keuring vlot verloopt.

 5. Volg je rendement

  Nu je installatie voltooid is, wil je natuurlijk graag het rendement van nabij opvolgen. En dat kan! Zowel via je smartphone, tablet als computer.

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop en daarom werken wij alleen met Tier 1-zonnepanelen, de beste klasse op de markt. Daarvoor kunnen we rekenen op verschillende betrouwbare leveranciers, waardoor we altijd een snel leverbare oplossing hebben die past binnen jouw budget.

Omdat we veel belang hechten aan transparantie, zijn onze offertes ook altijd vergezeld van een gedetailleerde berekening van de terugverdientijd van je installatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent.