Zonnepanelen

Zonnepanelen:

Zonnepanelen in 2021

“Zijn zonnepanelen vandaag nog interessant?” Dit is een vraag dat we vaak te horen krijgen. Hierop kunnen wij met zekerheid een antwoord bieden: Ja, de aankoop van zonnepanelen kan u veel opbrengen, ook in 2021.

Uw steeds stijgende energiefactuur kan hiermee de kop ingedrukt worden! Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van zonnepanelen in 2021? Klik dan zeker eens op deze link.

Onze producten:

NRG-TEC plaatst installaties die prijs/kwaliteit zeer goed in verhouding zijn. Voor de zonnepanelen werken wij enkel met klasse Tier 1 panelen. Dit is de beste klasse zonnepanelen die de markt momenteel te bieden heeft.

De omvormer wordt gezien als het hart van uw zonnepaneelinstallatie. Daarom kiezen wij hier steeds voor een kwalitatief product zoals SMA of SolarEdge.

 

Waarom kiezen voor NRG-TEC?

Omdat wij een ervaren bedrijf zijn binnen de solar industrie. Alsmede werken wij enkel met betrouwbare en kwaliteitsvolle merken. Zodat u er zeker kan van zijn dat wij u een goede zonnepaneelinstallatie bezorgen.
Bovendien hebben wij zeer gepassioneerde en gedreven installateurs met enorm veel vakkennis. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw installatie zal uitblinken.

Opstelling zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen is zowel mogelijk op een hellend dak, plat dak als met een veldopstelling. Hiervoor gebruiken we telkens specifiek aangepast materiaal om een esthetisch mooi ogend en een kwalitatieve installatie te verwezenlijken.

 

Hoe gaan wij te werk voor het opmaken van uw offerte?

Na het ontvangen van uw contactgegevens maakt iemand van NRG-TEC een afspraak om persoonlijk bij u langs te komen. De persoon die bij u ter plaatse komt is een ervaren installateur met veel kennis in het vakgebied. Door middel van dit bezoek kan er een offerte op maat gemaakt worden.

Hiervoor houden we rekening met het volgende:

  • uw energieverbruik
  • de oppervlakte van uw dak
  • de oriëntatie van uw dak
  • het kabeltraject

Alsook berekenen wij op welke premies u mogelijk recht heeft en wat de terugverdientijd van uw installatie zal zijn.
Hierdoor krijgt u in een oogopslag zicht op uw investeringskost, de mogelijke premies en uw terugverdientijd.

Wat kan u van NRG-TEC verwachten?

U kan rekenen op een snelle, kwalitatieve, efficiënte en betrouwbare installatie.

Ten slotte zullen wij ervoor zorgen dat u na de installatie via uw smartphone, computer of tablet kan kijken hoe uw zonnepanelen presteren.

Vraag hieronder uw offerte aan.