Zonnepanelen

NRG-TEC voert uw zonnepaneelinstallatie uit van A tot Z!


Heeft u interesse om mee te bouwen aan een groene toekomst? Maar bent u nog niet zeker van uw beslissing? Wij begeleiden u graag bij het zoeken naar een oplossing op maat.

 

Maak van de zon uw elektriciteitsleverancier. Hierdoor kan u uw hoge elektriciteitsfacturen de kop in drukken.

 

Door de plaatsing van zonnepanelen gaat u het E-peil van uw woning verlagen. Bij nieuwbouw woningen zijn zonnepanelen vrijwel noodzakelijk om aan de strenge energienormen te voldoen.

 

De afschaffing van de terugdraaiende teller zorgt ervoor dat de combinatie met een thuisbatterij een goede oplossing kan bieden.

 

Kies voor NRG-TEC als uw betrouwbare en ervaren installateur. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke aanpak kan u genieten van een kwalitatieve installatie en optimale opvolging.

Premie

 

 Indien u voldoet aan de voorwaarden kan u recht hebben op een investeringspremie voor zonnepanelen. Deze premie kan in 2023 oplopen tot wel €750.

Verlaagd btw tarief tot eind 2023

 

Vanaf 1 april 2022 tot en met 31 december 2023 kan u nu ook genieten van het verlaagd btw tarief van 6% voor de plaatsing van uw zonnepanelen als uw woning jonger is dan 10 jaar.

 

Welke producten gebruikt NRG-TEC?

NRG-TEC plaatst installaties die prijs/kwaliteit zeer goed in verhouding zijn. Wij plaatsen enkel zonnepanelen met klasse Tier 1. Omdat dit beste klasse zonnepanelen is die de markt momenteel te bieden heeft.

De omvormer wordt gezien als het hart van uw zonnepaneelinstallatie. Daarom kiezen wij hier steeds voor een kwalitatief product zoals SMA , SolarEdge, Solis of GoodWe.

Kies voor NRG-TEC, dan kies je voor…

…een ervaren bedrijf zijn binnen de solar industrie.
Door deze ervaring werken wij enkel met betrouwbare en kwaliteitsvolle merken. Zo kan u er zeker van zijn dat wij u een goede zonnepaneelinstallatie bezorgen.
Bovendien hebben wij zeer gepassioneerde en gedreven installateurs met enorm veel vakkennis. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw installatie zal uitblinken.

 

Hoe worden de zonnepanelen opgesteld?

Uw zonnepanelen kunnen op verschillende manieren worden geplaatst. Afhankelijk van uw situatie kan er voor één of meerdere van volgende toepassingen gekozen worden. Uw panelen kunnen geplaatst worden op een hellend dak of plat dak maar ook met een veldopstelling. Hiervoor gebruiken we telkens specifiek aangepast materiaal.  Zo kunnen wij een esthetisch mooi ogend en een kwalitatieve installatie aanbieden.

 

Hoe gaan wij te werk voor het opmaken van uw offerte?

De eerste stap is het ontvangen van uw contactgegevens. Dit kan via onderstaand formulier, via mail of door telefonisch contact op te nemen. Daarna maakt iemand van NRG-TEC een afspraak met u om persoonlijk bij u langs te komen. De persoon die bij u ter plaatse zal komen is een ervaren installateur met veel kennis in het vakgebied. Door middel van dit bezoek maken wij nadien een gratis analyse van uw situatie. Met deze analyse kan er een offerte op maat gemaakt worden met een simulatie van wat u mag verwachten van uw installatie.

Hiervoor houden we rekening met het volgende:

  • uw energieverbruik
  • de oppervlakte van uw dak
  • de oriëntatie van uw dak
  • het kabeltraject

Wij berekenen voor u op welke premies u mogelijk recht heeft. Ook maken we een realistische schatting van wat de terugverdientijd van uw installatie zal zijn.
Dit zal u allemaal terugvinden op uw offerte.
Hierdoor krijgt u in een oogopslag zicht op uw investeringskost, de mogelijke premies en uw geschatte terugverdientijd.

zonnepanelen

Wat kan u van NRG-TEC verwachten?

U kan rekenen op een snelle, kwalitatieve, efficiënte en betrouwbare installatie. Deze wordt geplaatst door Vlaamse vakmannen.

Een persoonlijke aanpak is iets waar wij veel waarde aan hechten.

Ten slotte zullen wij ervoor zorgen dat u na de installatie uw opwekking kan opvolgen. Dit kan via uw smartphone, computer of tablet.

Wil jij weten wat je kan verdienen met zonnepanelen?

Vraag hieronder uw plaatsbezoek met gratis analyse en offerte aan.