Wat te doen voor NRG-TEC komt installeren?

Uw zonnepanelen en/of thuisbatterij worden binnenkort geplaatst, wat nu?

Fantastisch, de installatie van uw zonnepanelen is ingepland!

Wij kijken er alvast naar uit om u te voorzien van de groene oplossing die bij u past.

Om alles in goede banen te leiden en eventuele verrassingen te voorkomen helpen wij u hier graag verder.

Wat kan u doen ter voorbereiding van de werken?

  • U kan ervoor zorgen dat de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw internet klaarliggen. Zo kan onze elektricien uw omvormer vlot verbinden met het internet.

  • U kan ervoor zorgen dat wij makkelijk voor de woning kunnen parkeren. Dit kan door indien u in een rijwoning woont een inname openbaar domein aan te vragen voor de parkeerstroken voor uw woning. Indien u beschikt over een oprit kan u ervoor zorgen dat deze vrij is. Zo kunnen onze installateurs vlot werken.

  • Af en toe breken er dakpannen bij het plaatsen van de zonnepanelen. Daarom is het aan te raden om ervoor te zorgen dat u beschikt over een 10-tal extra dakpannen. Zo kunnen onze vakmannen deze op hetzelfde moment vervangen en heeft u op het einde van de werken een mooi afgewerkte installatie.

  • Wij vragen u graag om de omgeving rond de plaats van de omvormer en/of thuisbatterij vrij te maken. Indien deze in de garage komt is het aan te raden om uw wagen die dag niet in de garage te parkeren. Zo kan onze elektricien vlot en overzichtelijk werken.

Alles klaar? Top.

Toch nog vragen? Aarzel zeker niet om te bellen: 051 47 06 54 of te mailen: [email protected]

Volg ons op facebook: NRG – TEC | Roeselare | Facebook