Thuisbatterij

NRG-TEC  biedt u het totaalpakket:

Installatie, configuratie en de nodige uitleg.

 

Wenst u een thuisbatterij te plaatsen om het zelfverbruik van uw zonnepanelen te doen stijgen? Dit is zeker een aanrader!
Door het verdwijnen van de terugdraaiende teller en het stijgen van de elektriciteitsprijzen betaald deze investering zich snel terug. Zeker in combinatie met een warmtepomp of laadpaal.
U slaat uw zelf opgewekte elektriciteit op totdat u deze op een ander moment nodig heeft.

 

Daarbovenop kan u nog tot 2024 genieten van interessante Vlaamse premies.

 

Wenst u uw steeds stijgende elektriciteitsfactuur de kop in te drukken door te investeren in de toekomst met een thuisbatterij? Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte.

 

Deze milieuvriendelijke en duurzame oplossing zal er ook voor zorgen dat uw E-peil daalt.

 

U beheert de opslag van uw eigen zonne-energie. Dit wordt allemaal duidelijk in kaart gebracht via een slimme energiemeter.

 

NRG-TEC  biedt u het totaalpakket aan : installatie, configuratie en de nodige uitleg.

Waarom een thuisbatterij kopen?

  • Door uw thuisbatterij kan u uw zelfopgewekte groene stroom stockeren tot het moment dat u de elektriciteit nodig heeft. Met het kopen van een thuisbatterij kan uw zelfverbruik eenvoudig stijgen tot 65%. Door deze sterke verhoging van het rendement van uw zonnepanelen zal uw maandelijkse elektriciteitsfactuur verlagen.

 

  • Dankzij de thuisbatterij vergroot u uw onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

 

  • U gebruikt dankzij de thuisbatterij minimaal het elektriciteitsnet. Hierdoor bespaart u extra op de netvergoeding op uw elektriciteitsfactuur.

 

  • De wisselwerking tussen uw zonnepanelen en thuisbatterij wordt geoptimaliseerd door onze slimme batterijsystemen.

 

Wenst u hieromtrent nog verder te lezen? Lees dan zeker het volgende:

De extra opbrengst van uw thuisbatterij hangt af van het type van thuisbatterij en uw verbruiksprofiel. Wil u een thuisbatterij kopen? Aarzel dan niet om NRG-TEC te contacteren. Wij maken vrijblijvend een analyse van uw situatie. Aan de hand van dit rapport bezorgen wij u een offerte op maat.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat