Actie Wereldkankerdag: donatie aan het kinderkankerfonds per verkochte installatie. Lees meer

Actie Bouwbeursactie: 10% korting op zonnepanelen en 5% korting op laadpalen. Lees meer

Bouwbeursactie: 10% korting op zonnepanelen en 5% korting op laadpalen

De volledige maand februari geniet je van 10% korting bij installatie van zonnepanelen en 5% korting bij de installatie van laadpalen.

Wat zeggen anderen over NRG-tec?

Google logo

Klanten geven ons een 4,9/5

De vertegenwoordiger, de communicatie vooraf, het afbreken van de schouw, het vinden van de beste oplossing bij het plaatsen en het plaatsen zelf van de omvormer en de zonnepanelen waren top. Getekend in het weekend en de volgende donderdag was alles al gedaan en in orde. We zijn dus enorm tevreden van jullie en het ganse team!

Stephan Kesteloot

Over de ganse lijn een perfecte en zeer snelle service. Dus uitermate tevreden met het geleverde werk. Een zeer vriendelijk installatieteam. Ook vooraf werd ons heel wat uitleg gegeven zodat we wisten wat we mochten verwachten. Proficiat voor het geleverde werk en de service.

Catherine De Groote

Nrg-tec is een aanrader! Een jong en enthousiast team die weten wat ze doen. Ook een duidelijke communicatie tijdens de installatie. Goe bezig 👍

Stijn Butaye

Doen wat ze beloofd hebben. leveren prachtig werk, goed teamwerk. Een minpunt , dienst na verkoop loopt niet zoals je van zo een team zou verwachten.

gilbert de bruycker

Enkel lof over NRG-tec - van eerste contact via mail tot plaatsbezoek - offerte en plaatsing van onze laadpaal : correct en stipt - en boven al klantvriendelijk - doe zo voort 👍

Mieke De Clercq